Om Sting

Öka dina chanser att lyckas

Vill du bli utmanad och pushad för att öka dina chanser att lyckas? Sting stöttar noga utvalda team att snabbare och smartare nå sina affärsmål. På Sting coachas du av några av Sveriges främsta entreprenörer och tidigare riskkapitalister. Du kan få 300 000 kronor i såddfinansiering från Propel Capital, kontorsplats på 6 månader, tillgång till Sveriges bästa rekryteringstjänst för startups, tillgång till ett stort nätverk av potentiella kunder och till Stings internationella nätverk av investerare.

Sting är Nordens ledande accelerator och inkubator. Sedan 2002 har vi jobbat med över 240 bolag, varav 70 procent fortfarande är aktiva och växer. Varje år utvärderar vi ca 400 startups som söker till våra program varav under 10 procent antas till våra program. Bland dem finns Yubico, Videoplaza, Volumental, Sellpy, Dreams och Karma.

Coaching

Hos Sting får du en personlig coach med bakgrund som entreprenör. Coacherna har alla byggt framgångsrika bolag, tagit in investerare, och sålt bolag. Flera av coacherna är dessutom själva aktiva investerare.
Läs mer om coaching.

Finansiering

Vi hjälper dig att skapa de bästa förutsättningarna för att ta in kapital. Flera av Stings coacher har en bakgrund som riskkapitalister och privatinvesterare, och har stöttat de allra flesta av de över 240 Sting-bolagen i sina kapitalanskaffningar.
Läs mer om finansiering.

Rekrytering

Stings kreativa talent management coach är specialiserad på startups, och stöttar och är involverad i över 100 rekryteringar till Sting-bolag varje år.
Läs mer om rekrytering.

Nätverk och community

När du blir antagen till Sting får du tillgång till ett mycket stort nätverk av affärskontakter, både svenska och internationellta, som Sting har byggt upp sedan 2002.
Läs mer om nätverk och community.

Marknadsföring, PR och kommunikation

Med smart och effektiv marknadsföring kan du tidigt berätta om ditt företag och din produkt för att generera efterfrågan och leads. Sting har två coacher som är experter inom kommunikation och som också under många år har byggt upp personliga relationer till Sveriges techmedia och relevanta journalister.
Läs mer om marknadsföring, PR och kommunikation.

Se vilket av Stings startup-program som passar bäst för ditt team